Alles onder één dak

Bij Woonontwerp vind je alle doorgedreven knowhow en deskundige mankracht onder één dak. Aan de basis ligt het schildersbedrijf van Peter Deckers dat al jarenlang furore maakt. De vlag dekt de lading. Men helpt u mee het totaalplaatje dat een interieur dezer dagen toch behoort te zijn, compleet te maken, met kwalitatief vakmanschap op hoog niveau en in de breedste zin van het woord. Je vindt hier werkelijk alles voor tijdloze totaalinrichting.

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Maar met Woonontwerp biedt Deckers nu ook nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur (Woonontwerp Peter Deckers), schrijnwerkerij en meubels op maat (Janssens-Luyten), allerhande vloeren realiseren, elektriciteitswerken (Ecolectric), gyproc- en pleisterwerken (G&P), stoffering en raamdecoratie.

Alle units functioneren autonoom, en toch vormen ze een geheel. Om de klant nog beter te kunnen van dienst zijn met kwaliteit en een persoonlijke service, van a tot z.