top of page

Alles onder één dak

Bij Tollenberg Totaalinrichting vind je alle doorgedreven knowhow en deskundige mankracht onder één dak. Aan de basis ligt het schildersbedrijf van Peter Deckers dat al jarenlang furore maakt. De vlag dekt de lading. Men helpt u mee het totaalplaatje dat een interieur dezer dagen toch behoort te zijn, compleet te maken, met kwalitatief vakmanschap op hoog niveau en in de breedste zin van het woord. Je vindt hier werkelijk alles voor tijdloze totaalinrichting.

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Maar met Tollenberg biedt Deckers nu ook nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur (Tollenberg Totaalinrichting), schrijnwerkerij en meubels op maat (Janssens-Luyten), elektriciteitswerken (Ecolectric), gyproc- en pleisterwerken (G&P), verwarming- en ventilatie (Vanderauwera - Invatral).

Alle units functioneren autonoom, en toch vormen ze een geheel. Om de klant nog beter te kunnen van dienst zijn met kwaliteit en een persoonlijke service, van a tot z.


 

bottom of page